Project rond!!!!

Het project voor de aanpassing van "De Dwarstuin" kan eindelijk van start gaan!

De afgelopen maanden is er veel gesproken en overlegd over ons project met de Stichting Nadja en ontwerper Suzanne van Ginneken. Nu is het zover dat de financien rond zijn, het project is aanbesteed en de opdracht voor de uitvoering is verleend aan hoveniersbedrijf Van Ginkel. Dit bedrijf heeft ook de eerste aanleg van de speeltuin gedaan.

Op 31 december is de offerte getekend en opgestuurd. We hopen dat het hoveniersbedrijf van Ginkel snel aan de slag kan gaan.

Het project heeft de naam " Het Ontdekbos" gekregen en is gericht op het toegankelijker maken van de natuurspeeltuin voor kinderen met een beperking. Een deel van het terrein wordt gemakkelijker bereikbaar door een halfverhard pad waarlangs verschillende ontdek-elementen staan. Zoals een voelboom, ruik- en praatpalen. De zandbak en de waterplaats worden ook zodanig aangepast dat kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen.

Als het weer het een beetje toelaat zal het grote werk voor  "Het Ontdekbos" eind februari klaar zijn. We kunnen dan op de NL Doet dag op 16 maart a.s. met vrijwilligers het geheel mooi afmaken.

Er komt ook een leuke vuurplek waar veilig gebarbequed kan worden.

We zullen regelmatig op de website de voortgang laten zien.

Voor meer info:Stichtingnadja.nl/projecten

 

  Het project is mogelijk gemaakt door bijdragen van:

Fonds 1818, Stichting Nadja, NSGK, gemeente Leiderdorp en het Druckerfonds.

 

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945