Herfst en natuurwerkdag

Na de herfstvakantie is de natuurspeeltuin wat beperkter open. In ieder geval elke woensdag en weekend tot 17.00 uur. Wanneer het erg mooi weer is zullen we de tuin ook op andere dagen openen. Ook in de Kerstvakantie is de tuin elke dag open.

In de natuurspeeltuin is in de herfst ook nog best veel te ontdekken. Er komen heel veel verschillende paddenstoelen te voorschijn. Soms moet je heel goed kijken om ze te vinden omdat ze soms een schutkleur hebben. Verder vallen er veel bladeren en zijn er erg veel eikels.

Op zaterdag 5 november van 11.00 tot 15.30 uur is er een werkdag voor vrijwilligers in de Natuurspeeltuin. Er staan verschillende klussen op het programma zoals: snoeiwerk, verplaatsen van planten, sloot schoonmaken en wilgen knotten. Deze wilgen staan in de Bloemerd en de takken kunnen gebruikt worden voor allerlei zaken. Het is altijd een gezellige bezigheid en voor de inwendige mens wordt gezorgd. Graag even aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch: 0640499313

Kinderen kunnen ook meehelpen of lekker spelen!

    

 

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945