Natuurwerkdag geslaagd!

Op zaterdag 3 november is er door een groep vrijwilligers hard gewerkt in onze Natuurspeeltuin. Alle grote klussen zijn gedaan en er is weer een voorraad wilgentakken om leuke dingen mee te doen. Ook zijn er bollen geplant die in het voorjaar de speeltuin in de bloemetjes zullen zetten.

Wij zoeken vrijwilligers voor het bestuur en het onderhoud!

Het reguliere onderhoud wordt altijd op de dinsdagochtend gedaan door 5 vrijwilligers. Het is heerlijk om zo’n ochtend in de buitenlucht te werken. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom! Kom eens een keer langs.

Het bestuur van de Stichting Natuurspeeltuin bestaat uit mensen die al door de kleine kinderen heen zijn. Zij hebben nog wel kleinkinderen die graag komen spelen, maar het bestuur zou graag aangevuld willen worden met enkele jongere ouders die ervaring hebben met de doelgroep: kinderen tussen 2 en 12 jaar. Er wordt niet veel vergaderd. Overleg gebeurt meestal op de locatie.

Aanmelden kan bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of tel: 0640499313

De openingstijden van de speeltuin zijn in de herfst en winter:

Woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op verzoek kan de tuin op een andere dag geopend worden b.v. voor een kinderpartijtje.

Vrijwilligers aan de lunch.

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945