Kinderpartijtjes en groepen

De Dwarstuin is een leuke plek om een kinderpartijtje te houden. Onder een kinderpartijtje verstaan wij een jarige met zijn vriendjes en vriendinnetjes en enkele begeleiders , grote verjaardagsfeesten zijn niet toegestaan . Er zijn leuke plekjes om te picknicken en er mag zelfs op de vuurplek gebarbecued worden. Voor donateurs willen we dan wat extra 's aanbieden, zoals een scherm boven de picknicktafel en het lenen van emmers, gieters, e.d. Wanneer hier gebruik van gemaakt wil worden graag even een berichtje per e-mail naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.of een telefoontje naar 06-40499313.

Vanaf half maart tot 1 november is er ook een mobiel toilet op het terrein.

NIEUW!

Op onze website staat een speurtocht door de natuurspeeltuin waarbij je de natuur kunt ontdekken. Je kunt hem downloaden. Kijk bij Speurtocht Verwonderpad.

De natuurspeeltuin wordt ook gebruikt door groepen van scholen en kinderopvang. Het is handig om dit aan ons te melden zodat wij kunnen voorkomen dat er teveel groepen op hetzelfde tijdstip komen. De natuurspeeltuin is openbaar terrein we kunnen geen mensen de toegang weigeren. Als we van tevoren weten dat er een partijtje is of dat er een groep komt  zetten wij dit op de site . We stellen het op prijs als u voor het gebruik van de speeltuin een donatie wilt doen. U kunt de donatie overmaken naar bank: NL68RABO0135831326 onder vermelding van "donatie". Ten name van Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp. Wanneer u structureel wilt doneren graag uw adres vermelden.

We gaan er van uit dat er door de kinderen met respect voor de natuur en de aangebrachte elementen wordt gespeeld. Dus geen takken uit de takkenrillen, wilgentunnel en wigwam trekken. Ook zien we dat er gegraven wordt in de paden. Dit is niet de bedoeling. Wij willen ouders en begeleiders vragen daar op te letten.

 Aangekondigde bezoeken:

Zondag 7 augustus 15.30 tot 18.30 uur kinderverjaardag.

Donderdag 10 augustus de hele dag Kinderopvang Noorlandia Voorschoten.

 

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945