Groen Dichterbij

Posted in Nieuws

Vandaag 23 november werd er door Groen Dichterbij een "Event" georganiseerd waarbij groene projecten prijzen kregen voor hun project. Riny en Gerrit Vons waren daar aanwezig om de prijs van 500 euro voor de natuurspeeltuin foto in ontvangst te nemen. Er waren ook veel geldprijzen voor verschillende Icoon projecten per provincie. Tijdens de Beursvloer konden de projecten zich presenteren en het was erg verrassend en inspirerend om te zien hoeveel mensen er met Groen bezig zijn en hoeveel positiviteit daarvan uitgaat.

Groen doet goed!

Groen Dichterbij stimuleert bewoners van buurten of wijken om samen hun omgeving te vergroenen. ‘Groen’ is hierbij het middel om de betrokkenheid en samenhang in de buurt te versterken. Dit doet Groen Dichterbij door het bevorderen van (digitale) uitwisseling,  het organiseren van ontmoetingen voor groene buurtprojecten en door potentiële initiatiefnemers te enthousiasmeren zelf aan de slag te gaan.

Groen Dichterbij is een initiatief van IVN, het Oranje Fonds, Buurtlink.nl en SME Advies en wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. 

 

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945