Aanpassing zintuigenpad

Vorig jaar is onze natuurspeeltuin aangepast voor kinderen met een beperking.Naast de halfverharde paden en de aanpassing van de zandbak en de waterpomp is er ook een zintuigenpad aangelegd. Het is de bedoeling dat de kinderen daar spannende dingen ontdekken. Een hoorpaal, een boom waar je aan kunt ruiken en bessen en frambozen die je mag proeven. Door geldgebrek is het pad nog niet helemaal wat we voor ogen hadden.

Stichting Nadja en onze Stichting willen nu proberen het zintuigenpad nog wat leuker te maken door een spannende voelboom en palen waarmee je muziek kunt maken er aan toe te voegen.Zo zullen er voor kinderen die alleen vanuit de rolstoel iets kunnen meer mogelijkheden zijn om te spelen. 

We hebben contact met iemand die dit voor ons kan maken. We willen nu proberen geld in te zamelen door een beroep te doen op onze sponsors en aanvragen te doen bij acties voor goede doelen. B.V. de singelloop in Leiden.We hebben een bedrag van 5000 euro nodig.Iedereen die ons hierbij wil helpen kan zich op geven als donateur of sponsor. 

 

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945