Specsavers Steunt!

De Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp is door Specsavers goedgekeurd als doel voor de actie dit jaar.

Lokaal betrokken

Specsavers is erg betrokken bij de lokale gemeenschap en levert graag een bijdrage aan het goede werk van liefdadigheidsinstellingen die de lokale gemeenschap ten goede komen. En dat doen we met Stichting Specsavers Steunt. Alle winkels van Specsavers dragen financieel een steentje bij. Ze geven per verkocht montuur of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Aan het einde van het spaarjaar maken alle winkels de gesteunde doelen blij met een mooie donatie. Dus koop een bril of hoortoestel en steun zo uw lokale gemeenschap!

 

Vanaf 10 november 10.00uur tot en met 8 december 16.00uur kunt u (1 keer per dag per e-mailadres, maximaal 20 stemmen per IP-adres) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze. Nadat u op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Stemt u voor de eerste keer, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op deze bevestigingslink heeft geklikt.  Alle stemmen die u hierna uitbrengt worden direct verwerkt, u ontvangt dan geen bevestigingse-mail meer.

Let op: het is mogelijk dat de bevestigingse-mail in uw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen voegt u This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  toe aan uw adresboek.

U kunt het doel een extra stem geven door het doel te liken (Facebook) en +1en (Google+). Gebruik hiervoor de social media-buttons op de pagina van het goede doel of de overzichtspagina van alle doelen per vestiging.

Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio van de winkel is de 'winnaar'. Voor deze organisaties wordt een jaar lang gespaard.

www.specsavers.nl

 

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945