Onze Rabobank wens is genomineerd!

 

Onze wens is genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds!

Goed nieuws, want wij zijn één van de 99 genomineerden voor het Rabobank Wensenfonds. En nu willen we winnen ook! Om in januari op het podium te staan mét een cheque voor onze natuurspeeltuin hebben wij jullie hulp hard nodig.

Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk, geef ons jouw stem van € 15,

 

Wat is onze wens

Een paar nieuwe duurzame banken. Een boombank in de schaduw van de grote eik en een bank op het plateau bij de pomp. Vervanging van bestaande banken die niet meer goed zijn.

 

Hoe kun jij ons helpen?

Vanaf 9 november kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via www.dichterbijleidenkatwijk.nl

Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten. Stemmen kan tot en met 25 november.

Dus: Heb jij een stemcode ontvangen per e mail of post? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng jouw stem uit op onze wens!

 

En vraag meteen al jouw bekenden hetzelfde te doen.......

Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan.

 

Wat is het Rabobank Wensenfonds?

Het Wensenfonds van Rabobank Leiden-Katwijk steunt initiatieven in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest. Hiervoor verwachten zij geen tegenprestatie. Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij de club. Jaarlijks hebben verenigingen en stichtingen, die klant zijn van de bank, de gelegenheid een wens in te dienen. Een wens kan maximaal € 5.000,-kosten.

Na nominatie door een jury is het aan de klanten en leden van de bank om hun (digitale) stem uit te brengen op de genomineerde wensen. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

 

Contact

  • Natuur Speeltuin
    de Bloemerd, 2353 BZ Leiderdorp
  • 06-40499313 of 071-5893945